Velkommen til SHOC

 

Fenomenet Shadow Owners Club (SHOC) så dagens lys rundt 1990. Da startet Thor Ingasson på Island opp en webside for Honda Shadow og det ble fort en tanke om å starte en klubb.  Etter en avstemming på nettet ble patchen bestemt og de fleste SHOC klubbene har denne som logo.

 

Deretter begynte ballen å rulle med Sverige ut først, deretter fulgte Danmark.  I dag har vel ingen helt oversikt over hvor mange land og klubber det er men det er mange.  Vi prøver å holde link-siden oppdatert til enhver tid.

 

SHOC i Norge ble startet av Morten M. og Morten R. i 2005 og vokste seg raskt til en klubb som hadde opptil 70 medlemmer.  Mye takket være ildsjeler som vervet medlemmer i fleng.  I dag er vi ca 30 medlemmer men har god plass til flere.

 

To ganger i året prøver vi å arrangere treff.  Ett treff i mai/juni som kalles for Mini Shoc og Årsmøtet i september.  Små treff men svært hyggelige. Klubben pleier å arrangere felles frokost for alle som deltar.

Og årskontigenten er pr. dags dato på hyggelige 300,- pr år.  Da får du tilgang til forumet her på siden, medlemskort og medlemspatch.

 

Så ta kontakt dersom du lurer på noe, er interessert i å melde deg inn.  Kontaktdetaljene finner du på kontaktsiden her på nettsiden.

 

 Mvh

Terje Mushom

President.